Menu
EUR
Zo kies jij de perfecte badkamermeubel!

Zo kies jij de perfecte badkamermeubel!

Een badkamermeubel is een belangrijke aankoop voor elke badkamer. Het is een van de meest gebruikte meubels in de badkamer en wellicht het belangrijkste onderdeel van jouw badkamer. Het is essentieel dat een badkamermeubel goed aansluit bij de stijl en grootte van de badkamer. Bij het kopen van een nieuwe badkamermeubel zijn er daarom verschillende zaken waarop je moet letten. In deze blog post bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van een badkamermeubel en wat de verschillende opties zijn.


Grootte van de badkamermeubel

Bij het kopen van een badkamermeubel is de grootte een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten. Badkamermeubels zijn doorgaans verkrijgbaar in verschillende maten, van 60 tot 120 centimeter breed. Het is belangrijk om de grootte van het meubel af te stemmen op de grootte van de badkamer. Als je een kleine badkamer hebt is het beter om te kiezen voor een kleinere meubel, zodat de badkamer niet te vol wordt. Een badkamermeubel van 60 of 80 centimeter zijn in dit geval de beste keuze. Deze zijn ideaal voor een compacte badkamer: ze nemen niet te veel ruimte in beslag en bieden voldoende opbergruimte voor jouw doucheartikelen. Ben je in het bezit van een grote badkamer? Dan is het in dat geval verstandig om te gaan voor een grotere meubel, 100 of 120 centimeter. Je wilt niet dat jouw badkamermeubel te klein is voor de ruimte. Daarnaast biedt een grotere badkamermeubel vanzelfsprekend meer opbergruimte voor jouw douchebenodigdheden. Bekijk onze assortiment badkamermeubels voor een complete overzicht.


Kleur van de badkamermeubel

Naast de grootte is de kleur van het badkamermeubel ook belangrijk. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, zoals wit, zwart, grijs en houtkleuren. Het is belangrijk om de kleur van het meubel goed af te stemmen op de kleur van de badkamervloer en -muren. Als je een witte badkamer hebt, kun je bijvoorbeeld het beste kiezen voor een wit badkamermeubel. 


Kies tussen een wastafel of een waskom

Ga jij voor een waskom of wastafel? Dat kan nog wel een lastige keuze worden. Een waskom is een opbouwkom die op de badkamermeubel wordt geplaatst. Het geeft de badkamer een moderne en stijlvolle uitstraling en kan een blikvanger zijn. Waskommen komen in verschillende materialen, zoals keramiek en natuursteen. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Zo is een waskom van natuursteen bijvoorbeeld duurzaam en heeft het een natuurlijke uitstraling. Een wastafel is een ingebouwde wasbak in het badkamermeubel. Het is een meer traditionele keuze, maar biedt wel meer functionaliteit en gebruiksgemak. Wastafels zijn vaak gemaakt van keramiek en zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn wastafels minder gevoelig voor krassen en beschadigingen dan waskommen.

Bij het kiezen van een wastafel of waskom is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de badkamer en je persoonlijke voorkeur. Als je op zoek bent naar een modern en stijlvol design, dan kan een waskom een goede keuze zijn. Als je echter meer nadruk legt op functionaliteit en gebruiksgemak, dan is een wastafel wellicht een betere optie.


Als je nog vragen hebt over het kiezen van een badkamermeubel, dan staan onze experts voor je klaar om je te helpen. Zij kunnen je adviseren over de verschillende opties en helpen bij het kiezen van het juiste meubel voor jouw badkamer. Bij onze webshop kun je rekenen op een snelle levering en uitstekende service. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze badkamermeubels en helpen je graag bij het creëren van de badkamer van je dromen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €249,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!