Menu
EUR
  • Meer dan 1.100 producten!
  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Gratis verzonden vanaf 249 euro

Privacy Policy

 

Wij respecteren uw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar het kan voorkomen dat we toch persoonlijke gegevens van u nodig hebben. In deze verklaring leest u welke persoonlijke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze Privacy Policy is van toepassing op onze website en de diensten die wij aanbieden. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens ten alle tijden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 


Jonger dan 16 jaar
Wanneer u als consument jonger dan 16 jaar oud bent, dienst u ten alle tijden toestemming van uw ouders en/of wettelijke voogd te hebben voor het gebruik van onze website en/of diensten.


Persoonsgegevens
Om onze website en diensten te kunnen aanbieden is het noodzakelijk dat wij gegevens moeten verwerken. Onder het begrip ''persoonsgegevens'' wordt informatie bedoeld waarmee u als persoon geïdentificeerd kunt worden. Deze definitie is in overeenstemming met de relevante wetgeving.


Toestemming
Wij kunnen uw gegevens op verschillende momenten bewaren, bijvoorbeeld wanneer u onze website bezoekt, wanneer u een account aanmaakt op onze website, wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een van onze diensten, of, wanneer u besluit om contact met ons op te nemen. Wij mogen uw gegevens verwerken omdat we u via deze Privacy Policy om toestemming vragen. Het is daarnaast noodzakelijk omdat wij uw gegevens bovendien nodig hebben om een (koop)overeenkomst tussen ons en u te kunnen sluiten. Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, dan kunnen wij het niet verwerken. Dit houdt ook in dat u geen gebruik kunt maken van onze producten en/of diensten. Daarnaast zullen wij uw gegevens niet zonder uw toestemming verwerken, tenzij we daar wettelijk toe verplicht zijn.


Welke gegevens worden er verzameld en wat doen wij ermee?
Om gebruik te kunnen maken van onze website en/of diensten worden de volgende gegevens verzameld: uw naam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, en ten slotte,  betaalgegevens (rekeningnummer). Het is daarnaast ook mogelijk dat wij niet-persoonlijke gegevens verzamelen bij het gebruik van onze website. Denk hierbij aan gegevens zoals de naam van de browser, het besturingssysteem, de service provider, en, het soort device waarmee verbinding wordt gemaakt met de website.


Account
Voor het aanmaken van een account op onze website is het noodzakelijk dat u enkele gegevens verstrekt. Deze gegevens worden bewaard zodat u ze voor de volgende keer niet opnieuw hoeft in te vullen. Wij bewaren tevens ook - voor het gebruiksgemak van uw eigen account - informatie van eerdere bestellingen. Accountinformatie dat wordt opgeslagen omvat o.a uw voor- en achternaam, e-mailadres, (mobiel) telefoonnummer en adresgegevens. Wanneer u een zakelijk klant bent worden ook gegevens zoals uw bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer ook opgeslagen in uw account.


Marktonderzoek

Het gebeurt zelden, maar het zou kunnen voorkomen dat we u vragen om deel te nemen aan een marktonderzoek voor het verbeteren van onze producten, diensten en/of klantenservice. In dit geval zullen we uw gegevens gebruiken voor het marktonderzoek. Wij benadrukken hierbij dat wij uw gegevens enkel en alleen zullen gebruiken voor intern gebruik, bijvoorbeeld voor een analyse. U kunt op ieder gewenst moment besluiten om geen deel te nemen aan het marktonderzoek. Wij gebruiken uw antwoorden enkel en alleen voor intern gebruik en zorgen ervoor dat wij deze nooit delen met derde partijen of dat deze openbaar worden gemaakt. 


Acties en prijsvragen
Wanneer u besluit deel te nemen aan een actie of prijsvraag, dan vragen wij u om gegevens zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, en adresgegevens. Het is voor ons noodzakelijk dat wij deze gegevens van u ontvangen zodat wij de prijswinnaar(s) kunnen bekendmaken. Het is daarnaast ook een manier voor ons om het respons op reclameacties te meten.


Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief aan waarin wij onze klanten op de hoogte houden van bijvoorbeeld aanbiedingen, nieuwe producten, acties en prijsvragen of de laatste nieuws. Het abonneren op de nieuwsbrief doet u zelf en vrijwillig. U kunt er op ieder gewenst moment voor kiezen dat u de nieuwsbrief niet meer ontvangen.


Bestellingen
Het is noodzakelijk dat wij enkele gegevens van u ontvangen voor het verwerken van uw bestellingen. Gegevens die wij van u nodig hebben zijn voornamelijk uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens, en betaalgegevens (rekeningnummer). Wij registreren en slaan uw gegevens op in uw account voor een juiste afwikkeling van uw bestellingen. Het is voor de afwikkeling van uw bestelling noodzakelijk dat wij uw gegevens delen met onze betaalservice en bezorgpartner.


Beveiliging van uw gegevens
Wij doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, onrechtmatig gebruik, wijziging of verspreiding door onbevoegden. Wij doen dit met name door middel van het treffen van de volgende maatregelen:

  • Encryptie, oftewel versleuteling, van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten
  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie
  • De toegang tot persoonsgegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben en omvatten niemand anders dan een van onze medewerkers
  • Indien nodig, het opstellen en ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring


Bewaartermijn

Wij zorgen ervoor dat we uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder hebben omschreven, tenzij het voor ons een wettelijke verplichting is om de gegevens voor een bepaalde periode te bewaren. Uw gegevens worden na het verstreken van deze wettelijke periode, indien van toepassing, niet langer door ons bewaard.


Wie heeft toegang tot uw gegevens?
Wij dragen een grote voorzorg aan het bewaren en waken van uw persoonlijke gegevens. In sommige gevallen ontkomen we er helaas niet aan om beperkte gegevens te delen, bijvoorbeeld met onze betalingsverwerker of bezorgpartner, voor een goede afhandeling van uw bestelling. Wij komen met deze verwerkers in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met klantgegevens omgaan. Wij zorgen er daarnaast voor dat deze verwerkers enkel en alleen de gegevens ontvangen die noodzakelijk zijn om hun diensten te kunnen verlenen. Denk hierbij nogmaals aan een betalingsverwerker voor een juiste afhandeling van uw betaling, of een bezorgpartner voor een juiste bezorging van uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat deze partijen uw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven te gebruiken, niet voor eigen doeleinden. Wij doen in alle gevallen ons best om het verstrekken van gegevens zo veel mogelijk te beperken. De eerder genoemde partijen zijn ''verwerkers'' in de zin van de relevante wetgeving.


Doorgifte
Wij verken uw gegevens alleen binnen de Europese Unie. Wij verwerken enkel en alleen gegevens buiten de Europese Unie wanneer dat land een passend beschermingsniveau kan bieden voor uw gegevens. Wij verwerken in welk geval dan ook géén gegevens wanneer andere het beschermingsniveau van andere landen niet op het niveau van de Europese Unie is.


Cookies
Een ''cookie'' is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestand vervolgens op op uw apparaat. Uw apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee websites uw apparaat kunnen herkennen wanneer u besluit om dezelfde website te bezoeken. Cookies worden voornamelijk gebruikt voor een betere gebruikservaring op websites en zorgen er daarnaast voor dat de website snel laadt en u de website veilig kunt bezoeken. Door de opslag van cookies wordt er bovendien voor gezorgd dat

  • uw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven
  • u ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen
  • de website snel is
  • we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen
  • we verbeteringen kunnen testen
  • we u persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat u eerder hebt gekocht en/of bekeken
  • u producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google
  • u optimale lokale informatie krijgt

U kunt er zelf altijd voor kiezen om zelf cookies te verwijderen of uit te schakelen via de instellingen van uw browser. Er worden in dat geval geen cookies meer opgeslagen wanneer u onze of andere websites bezoekt. Hou er wel rekening mee dat websites mogelijk minder goed presteren zonder cookies.  


Wijziging van de Privacy Policy
Wij behouden ons het recht voor het aanpassen van deze Privacy Policy. Het Privacy Policy wat u leest op onze website is altijd de meest recentelijke versie. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadressen bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij eventuele wijzigingen. Wanneer u niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij u aan de website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.


Uw rechten
Wij verzamelen gegevens die u wellicht beschouwt als persoonlijk. U heeft daarom de volgende rechten:

  • U kunt ons vragen om inzage in uw gegevens
  • U kunt ons vragen om correctie, beperking of verwijdering van uw gegevens
  • U kunt ons vragen om een kopie van uw gegevens
  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken
  • U kunt uw toestemming om uw gegevens te verwerken altijd intrekken

 

Wij benadrukken dat wij uw privacy en persoonlijke levenssfeer respecteren. Wij zorgen er daarom voor dat uw gegevens enkel en alleen gebruikt worden voor de verwerking van uw bestellingen, tenzij we wettelijk verplicht zijn deze gegevens te verstrekken.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Privacy Policy? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen naar 010 210 8068 of door te mailen naar [email protected]

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €249,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »